(ВИДЕО) Мекинро жестоко го брани Ѓоковиќ: Тој е Дарт Ведер. Дали е проблемот од каде е?

1 week_ago 7
 Тој е Дарт Ведер. Дали е проблемот од каде е?

Новак Ѓоковиќ можеби е најголемиот, но дефинитивно е еден од најомразените врвни тенисери на сите времиња. Тоа се гледа и на актуелниот Вимблдон, каде што седумкратниот победник е во војна со пуб...

read-entire-article