Кафето е 60 денари, а можете да ручате за само 350 денари: Во овој град во Црна Гора можете да одморите за малку пари

1 week_ago 17

 Во овој град во Црна Гора можете да одморите за малку пари


Таа не се пожали на услугата што ја добила, а посочува дека цените се многу пристапни.

Гордана неодамна се врати од одморот во Сутоморе, популарното одморалиште во Црна Гора, каде помина 10 дена уживајќи во свежите впечатоци и најразлични понуди.

Иако цените се достапни и за скромна сума пари може да се о...

read-entire-article