Конечно, супер фудбал на ЕВРО 2024: Шпанија за четири минути до пресврт (ВИДЕО)

1 week_ago 15
 Шпанија за четири минути до пресврт (ВИДЕО)

Конечно, гледаме праксен фудбал на Европското првенство, и за 21 минута два гола. Откако Коло Муани во 9. минута донесе предност за Франција, Шпанците брзо вратија. И тоа со два гола и со прес...

read-entire-article