Lattafa Pride Nebras: Ќе блескате

1 week_ago 8

 Ќе блескате

Заборавете на сите граници, правила и ограничувања. Парфемот Lattafa Pride Nebras ќе ви овозможи да се истакнете од толпата. Дозволете си да бидете маѓепсани од слаткиот мирис на топла ванила и вкусното какао, нежно придружени со сензуални ноти на роза.

гурмански ориентален мирис со ноти на ванила

лансиран во 2022 година.

read-entire-article